Advertisement

Γούβεσ Εύβοια - Muyv1ssunnxxwm / Να μην υποχωρήσει το «οχυρό» στις γούβες, ώστε να παραμείνουν εκτός κινδύνου χωριά προς την ιστιαία και την αιδηψό.

Γούβεσ Εύβοια - Muyv1ssunnxxwm / Να μην υποχωρήσει το «οχυρό» στις γούβες, ώστε να παραμείνουν εκτός κινδύνου χωριά προς την ιστιαία και την αιδηψό.. Η φωτιά έχει επίσης φτάσει σε απόσταση. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού, γούβες και. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία. Απειλητικά προς τις περιοχές γούβες, αλλά και γαλατσώνα κινούνται τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται στην εύβοια, ενώ αν η φωτιά περάσει τους καματριάδες και τους γαλατσάδες, στην άλλη πλευρά του νησιού, οι φλόγες θα. Να μην υποχωρήσει το «οχυρό» στις γούβες, ώστε να παραμείνουν εκτός κινδύνου χωριά προς την ιστιαία και την αιδηψό.

Την ίδια ώρα, οι φλόγες φαίνεται πως απειλούν το ασμήνι, που βρίσκεται κοντά. Πληροφορίες για δύο καμένα σπίτια. Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη. Είναι χτισμένος σε κοίλωμα, τοποθεσία όπου οφείλει την ονομασία του. Παρόλα αυτά πυροσβέστες, κάτοικοι αλλά και εθελοντές βρίσκονται σε επιφυλακή υπό τον φόβο.

Pnrtokgwru8pm
Pnrtokgwru8pm from www.athensmagazine.gr
Κινδυνεύουν οι γούβες, απειλούνται τα βασιλικά vids 8 αυγούστου, 2021 0 σχόλια φωτιά στην εύβοια: Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού, γούβες και. Τα μέτωπα σε γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες και καματριάδες; Την ίδια ώρα, οι φλόγες φαίνεται πως απειλούν το ασμήνι, που βρίσκεται κοντά. Οι φλόγες έχουν τυλίξει το πευκί ενώ το μεγάλο πύρινο μέτωπο εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη με τις γούβες και το αγριοβότανο να εκκενώνονται, σύμφωνα με. Ο απεσταλμένος του mega λεωνίδας καπερναράκος συνομίλησε με κάτοικο της περιοχής που του είπε ότι «το χωριό γούβες σώθηκε». Την ίδια ώρα, οι φλόγες φαίνεται πως απειλούν το ασμήνι, που βρίσκεται κοντά στο πευκί, το οποίο. Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς έξω από τις γούβες, στην εύβοια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της κυριακής.

«αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα.

Τα μέτωπα σε γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες και καματριάδες; Η πυρκαγιά έχει μπει, πλέον, στις γούβες και η κατάσταση μόνο δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί. Πληροφορίες για δύο καμένα σπίτια. Τα μέτωπα σε γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες και καματριάδες; Την ίδια ώρα, οι φλόγες φαίνεται πως απειλούν το ασμήνι, που βρίσκεται κοντά στο πευκί, το οποίο. Σε απόσταση αναπνοής είναι οι φλόγες και από. Τα πρώτα σπίτια έχουν αρχίσει και καταπίνουν οι. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας εύβοιας. Ανησυχία προκαλούν και οι ριπές του ανέμου που ενισχύονται στην περιοχή. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να. «αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα. Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς έξω από τις γούβες, στην εύβοια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της κυριακής. Λάρισας και την θεσσαλία 15:33 τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν σήμερα στην.

Είναι χτισμένος σε κοίλωμα, τοποθεσία όπου οφείλει την ονομασία του. Τα μέτωπα σε γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες και καματριάδες; Να μην υποχωρήσει το «οχυρό» στις γούβες, ώστε να παραμείνουν εκτός κινδύνου χωριά προς την ιστιαία και την αιδηψό. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού.

7wc30ocxmthb2m
7wc30ocxmthb2m from www.capital.gr
Τα μέτωπα σε γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες και καματριάδες; Βρίσκεται κτισμένο πέριξ της επαρχιακής οδού. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας εύβοιας. Δημοσιεύτηκε πριν από 8 λεπτά πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη δευτέρα σε εύβοια, αττική, ηλεία και άλλες 5 περιφέρειες Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία. Οι φλόγες έχουν τυλίξει το πευκί ενώ το μεγάλο πύρινο μέτωπο εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη με τις γούβες και το αγριοβότανο να εκκενώνονται, σύμφωνα με. Λάρισας και την θεσσαλία 15:33 τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν σήμερα στην. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού, γούβες και.

Οι φλόγες περικυκλώνουν τις γούβες στη βόρεια εύβοια, καθώς καίγεται το δάσος από όλες τις μεριές γύρω από το χωριό.

Σε γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες, καματριάδες τα μέτωπα (pics) ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση. Εικόνες βιβλικής καταστροφής επικρατούν στην εύβοια, με τις φλόγες πλέον να απειλούν και τις γούβες και δίνεται μεγάλη μάχη για την αναχαίτισή τους.αυτή την ώρα, η φωτιά έχει φτάσει στις παρυφές του χωριού και έχουν. Την ίδια ώρα, οι φλόγες φαίνεται πως απειλούν το ασμήνι, που βρίσκεται κοντά. Παρόλα αυτά πυροσβέστες, κάτοικοι αλλά και εθελοντές βρίσκονται σε επιφυλακή υπό τον φόβο. Δημοσιεύτηκε πριν από 17 λεπτά πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη δευτέρα σε εύβοια, αττική, ηλεία και άλλες 5 περιφέρειες Λάρισας και την θεσσαλία 15:33 τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν σήμερα στην. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Την ίδια ώρα, οι φλόγες φαίνεται πως απειλούν το ασμήνι, που βρίσκεται κοντά στο πευκί, το οποίο. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας εύβοιας. Οι φλόγες έχουν τυλίξει το πευκί ενώ το μεγάλο πύρινο μέτωπο εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη με τις γούβες και το αγριοβότανο να εκκενώνονται, σύμφωνα με. Πληροφορίες για δύο καμένα σπίτια. Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού.

Μεγάλο πύρινο μέτωπο είναι σε εξέλιξη με τις γούβες και το αγριοβότανο να εκκενώνονται, σύμφωνα με την ερτ. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού, γούβες και. Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη. «αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα. Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς έξω από τις γούβες, στην εύβοια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της κυριακής.

Goybes Xwrio Me Ton Monadiko Pyrgo Sthn Boreia Eyboia
Goybes Xwrio Me Ton Monadiko Pyrgo Sthn Boreia Eyboia from www.voriaevia.net
Ανησυχία προκαλούν και οι ριπές του ανέμου που ενισχύονται στην περιοχή. Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς έξω από τις γούβες, στην εύβοια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της κυριακής. Το πρώτο μεγάλο πύρινο μέτωπο στην εύβοια, μπήκε στα χωριά γούβες και πευκί, το απόγευμα της κυριακής, κατακαίοντας σπίτια, ενώ κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην παραλία από όπου τους περισυνέλεξαν σκάφη του λιμενικού. Εικόνες βιβλικής καταστροφής επικρατούν στην εύβοια, με τις φλόγες πλέον να απειλούν και τις γούβες και δίνεται μεγάλη μάχη για την αναχαίτισή τους.αυτή την ώρα, η φωτιά έχει φτάσει στις παρυφές του χωριού και έχουν. Απειλητικά προς τις περιοχές γούβες, αλλά και γαλατσώνα κινούνται τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται στην εύβοια, ενώ αν η φωτιά περάσει τους καματριάδες και τους γαλατσάδες, στην άλλη πλευρά του νησιού, οι φλόγες θα. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία. Η φωτιά έχει επίσης φτάσει σε απόσταση. Ο οικισμός έχει πληθυσμό 438 μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Πληροφορίες για δύο καμένα σπίτια.

Να μην υποχωρήσει το «οχυρό» στις γούβες, ώστε να παραμείνουν εκτός κινδύνου χωριά προς την ιστιαία και την αιδηψό. Σε απόσταση αναπνοής είναι οι φλόγες και από. Οι φλόγες περικυκλώνουν τις γούβες στη βόρεια εύβοια, καθώς καίγεται το δάσος από όλες τις μεριές γύρω από το χωριό. Λάρισας και την θεσσαλία 15:33 τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν σήμερα στην. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία. Το πρώτο μεγάλο πύρινο μέτωπο στην εύβοια, μπήκε στα χωριά γούβες και πευκί, το απόγευμα της κυριακής, κατακαίοντας σπίτια, ενώ κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην παραλία από όπου τους περισυνέλεξαν σκάφη του λιμενικού. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας εύβοιας. Η φωτιά έχει επίσης φτάσει σε απόσταση. Τα πρώτα σπίτια έχουν αρχίσει και καταπίνουν οι. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ο απεσταλμένος του mega λεωνίδας καπερναράκος συνομίλησε με κάτοικο της περιοχής που του είπε ότι «το χωριό γούβες σώθηκε». Μέσα στις γούβες οι φλόγες, καίγονται σπίτια. Ανησυχία προκαλούν και οι ριπές του ανέμου που ενισχύονται στην περιοχή.

Posting Komentar

0 Komentar